Tjugofjärde februari


Shoppade lite med Uffen och köpte bland annat en stooor stickad tröja från Stockholms Stadsmisson. Sen så tänkte jag att jag skulle unna mig själv en foundation från i.d och det kan jag ju bara säga att jag aldrig gör om. Så mycket pengar har jag tyvärr inte tills övers för skönhetsprodukter, hur bra de än må vara.


Min fina, fina vän Nadja.


Lilla Noris och jag hade fått i uppdrag att besöka Delight Studios för att kopiera upp affischen till vår produktionsföreställning som har premiär om knappt två veckor. Tyvärr blev resultaten inte alls till vår belåtenhet. Filen var alldeles för liten så det blev bara pixligt och fult. Och så kan vi ju inte ha det! Det blir helt enkelt så att vi måste åka tillbaka dit på måndag det första som händer och fixa nya bilder. Det blir lite extraarbete, men vad ska vi göra? Shit happens.


Aron och jag kunde inte motstå kramsnön och byggde därför en jättestor snö-myr-ailien-apa.


Min gulliga musiknörd kramades lite med myrailienapan och sen gick vi hem till honom och åt sjukt goda semlor från Gunnarsons! Så diskuterade vi vad man ska kalla fettisdagen för någonting. Jag vet ju att det heter fet-tisdagen men jag säger fettis-dagen för att det är så mycket roligare. Semmeldagen är ju inte så kul, det är deremot fettodagen. Eller varför inte svullodagen? Svulltisdan... Vad säger ni?

Kommentarer
Postat av: Amanda S

Haha shit:O Vad långt hår han har fått:O

2009-02-25 @ 20:52:46
Postat av: Sara

I.d har svindyrt smink. Jag köpte mina foundationburkar på tradera för knappt 150 kr styck (vilket är vad en "vanlig" foundation brukar kosta i vanliga fall). Så om du vet vilken nyans du ska ha kan du fynda dem på tradera, och slippa lägga ut snormycket pengar på oviktigheter som smink. :D

2009-02-28 @ 19:32:12
URL: http://sigurt.devote.se
Postat av: Surikat

Gillar din nya (?) blogg design =)

2009-03-01 @ 21:11:34
URL: http://precisely.webblogg.se/
Postat av: Saga

Tack! :)

2009-03-01 @ 22:47:05
URL: http://artichoke.blogg.se/
Postat av: Nadja

haha, den där bilden på mig alltså. Jag förstår inte varför alla älskar en liten små fet extreeemt nöjd nadja..hahaha

2009-03-02 @ 01:23:30
URL: http://junnarp.blogg.se/
Postat av: Saga

HAHAHA jamen den är ju så jääääällla söt

2009-03-02 @ 18:06:06
URL: http://artichoke.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0